Despre noi

Transilvania All Inclusive va invita sa descoperiti o Transilvanie de dincolo de locurile comune cu Dracula, de dincolo de fardul pliantelor publicitare, de dincolo de istoriile teziste de clasa a VIII-a, si, mai ales de dincolo de plictiseala celor pusi sa se ocupe de promovare turistica
Transilvania All Inclusive va propune sa descoperiti o altfel de Transilvanie. O Transilvanie descoperita pas cu pas de oameni pasionati, ghidati de specialisti cu har. O Transilvanie primitoare si avida de povesti,o Transilvanie cu arome, culori si spirit. Transilvania sofisticata a burgurilor nemtesti si Transilvania frusta a Apusenilor, Transilvania cosmopolita a Clujului universitar,Transilvania spiritualizata a Maramuresului.


port popular din comuna Beliș județul Cluj

Transilvania nonconformista, socanta, a filmelor de la TIFF si Transilvania canonica, deopotriva socanta, a pelerinajelor de la Nicula, de Sfanta Marie. Transilvania de lux a statiunilor montane si Transilvania pensiunilor turistice cu vin fiert si miros de scortisoara, imblanzind viforul in buza prispei.
Daca aveti idei inovatoare legate de turism, daca stiti povesti si legende din Ardeal, daca ati trecut prin locuri deosebite si vreti sa impartasiti cu altii experientele voastre transilvane, daca aveti fotografii sau daca simtiti pur si simplu ca doriti sa faceti parte din echipa noastra, nu ezitati sa ne contactati.

Echipa Transilvania All Inclusive

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: